ZoekDekking.nl  
ZoekDekking.nl    
 
 
GSM-netwerk
» Toevoegen
» Zoeken
 
ZoekDekking.nl
» Home
» Wie zijn we?
» Privacy statement
» Disclaimer
» Copyright
» Contact
» Links


Database aanvullen - Informatie

Het aanvullen van onze GSM-dekkingsdatabase bestaat uit 3 eenvoudige stappen. Bij elke stap staat kort uitgelegd wat je moet doen. Hieronder vind je welke vragen je kunt verwachten tijdens het aanvullen van de database.

Stap 1 - Locatie bepalen
Ten eerste willen we weten voor welk postcodegebied je onze database gaat aanvullen. Deze postcode kun je op 2 manieren opzoeken. Of je vult de 6-postitie postcode in (bijv. 1234ab) of je vult een straatnaam in. De eerste methode werkt echter het best.
Door op de rode 'Start >>'-knop te klikken controleert de pagina of deze postcode bestaat. Indien je gekozen hebt om via de postcode je locatie op te zoeken moet er 1 postcode uitkomen. Indien je hebt gekozen voor een straat zul je meerdere postcodes krijgen omdat één straat meerdere postcodes heeft en de straatnaam ook in andere gemeentes kan voorkomen.
Selecteer de juiste postcode door op het bolletje voor die postcode te klikken. Klik vervolgens op de rode 'Stap 2 >>'-knop.

Stap 2 - Provider & Dekking
Selecteer de (service) provider waarvan jij gebruik maakt. Dit kun je doen door op het bolletje voor het logo van de provider te klikken.
Indien je gebruik maakt van een service provider moet je ook even de netwerk naam onthouden. Bijvoorbeeld je belt met Tele2Mobiel. Je wilt dus Tele2mobiel selecteren. Je ziet het logo van Tele2 met daaronder 'Tele2Mobiel - Telfort'. Onthoud dan de naam Telfort. Deze is belangrijk voor stap 3.

Vervolgens moet je even op je GSM kijken hoeveel streepjes dekking je hebt. Doordat er GSM-telefoons zijn die het bereik aangeven door middel van 'streepjes' en GSM-telefoons zijn die bereik aangeven door middel van 'pijltjes' hebben we beide type afgebeeld.
Een rood streepje of pijltje betekent dat je dekking hebt; een grijs streepje betekent dat je geen dekking hebt. Hoe meer rode streepjes/pijltjes hoe beter de dekking. Dit lijkt vrij ingewikkeld maar dit wijst zich vanzelf.
Klik vervolgens op de rode 'Stap 3 >>'-knop.

Stap 3 - Controleren & Toevoegen
De derde en tevens laatste stap is heel eenvoudig. Je ziet de ingevoerde gegevens staan. Controleer of deze gegevens inderdaad kloppen en zo ja neem de code van de afbeelding over en klik op de rode 'Toevoeg'-knop.
Indien de gegevens niet kloppen, neem dan de code niet over maar link direct in het menu (links) opnieuw op toevoegen en probeer het nogmaals.

Relevant:
Jou privacy staat ten alle tijde voorop. Lees daarom ook:
» Privacy statement
Het is handig om deze pagina open te houden. Open daarom de toevoegpagina in een nieuw venster:
» Toevoegen (opent in een nieuw venster).

 
© ZoekDekking.nl - © 2004 - 2024 - Privacy statement - Disclaimer